Fujitsu predstavio LIFEBOOK portfolio za leto 2012.

Fujitsu predstavlja novi portfolio LIFEBOOK notebook računara za 2012. godinu namenjen poslovnim korisnicima, osveženu i proširenu liniju svojih računara koja pokriva široki spektar profesionalnih potreba, širom CEMEA&I regiona. Uz najnoviju 3. generaciju Intel Core procesora i sa inovativnim unapređenjima, Fujitsu-ov LIFEBOOK portfolio za 2012. donosi visok nivo upotrebljivosti, fleksibilnost i sveobuhvatnu konektivnost, koju zahtevaju promenljivi poslovni uslovi i potreba za mobilnim računarstvom tokom celog dana. Uz povećanje mobilne radne snage i rast normativa mobilnog radnog mesta, koji su podstaknuti globalnim trendom „konzumerizacije IT-ja“, profesionalni korisnici zahtevaju više fleksibilnosti u kompjuterskom okruženju i priželjkuju veću slobodu izbora koja bi zadovoljila njihove individualne potrebe. Ovo je uticalo na razvoj još jednog trenda unutar korporativnog okruženja kojim se ohrabruje donošenje i korišćenje sopstvenog uređaja na posao (Bring Your Own Device - BYOD).

Fujitsu Lifebook 2012


Fujitsu-ova linija LIFEBOOK notebook računara za 2012. osvežena je tankim, laganim modelima za profesionalne korisnike koji zahtevaju ekstremnu upotrebljivost i elegantnost. Osveženja se odnose na čitav spektar: od svestranih računara za sve namene do računara visoke klase, uz dodatnih šest novih LIFEBOOK modela, koji uključuju i dva ultrabook-a. Novi modeli se pridružuju već širokoj porodici LIFEBOOK računara koja profesionalnim korisnicima pruža ultimatni izbor. Fujitsu je univerzalna prodavnica za sve poslovne potrebe mobilnog računarstva, i nudi od ultraprenosivih 12,1-inčnih modela do 17,3-inčnih zamena za desktop. U ponudi za leto 2012. nalaze se i novi svestrani LIFEBOOK N532, AH552/SL i UH552, multifunkcionalni LIFEBOOK UH572 i S792, kao i vrhunski ultrabook LIFEBOOK U772.

Najnovija tehnologija za fleksibilno, umreženo računarstvo

Svi LIFEBOOK modeli obezbeđuju besprekornu konektivnost zahvaljujući opciono ugrađenim modulima za najnovije 4G/LTE mreže, što znači da produktivnost korisnika neće biti ugrožena ni u pokretu, čak i ako ne postoji mogućnost povezivanja na Wi-Fi mrežu. Pored toga, ušteda koju postiže svestranost modularnog ležišta znači da skoro svaki Fujitsu LIFEBOOK notebook računar pruža fleksibilnost koju zahtevaju ograničeni budžeti i promenljivi poslovni zahtevi. Korisnici mogu da zamene opticioni drajv drugom baterijom ili hard disk drajvom, inovativnim projektorom koji se jednostavno postavlja u ležište optičkog drajva, ili da ga ostave praznim i tako smanje težinu računara.

Izvor: Fujitsu

 

Tagovi: fujitsu, lifebook

Ne propustite