Novi telefoni u Telenoru uz Telenor Play+ pakete - Deezer servis gratis

Svi novi korisnici postpejd Play+ paketa mogu na mobilnom telefonu neograničeno koristiti Deezer - vodeći svetski servis za slušanje muzike, uz neograničeni  internet i poruke. Kao dodatnu pogodnost, Telenor je u Play+ pakete uključio dodatnih 500 megabajta internet saobraćaja dodeljenih isključivo za korišćenje tog servisa. Novi korisnici Play+ tarifnih paketa, koji nakon 1. septembra kupe taj paket ili pređu na njega i aktiviraju nalog na Deezer-u, dobijaju na poklon slušalice marke „Bench“. Slušalice se preuzimaju u Telenor prodavnicama nakon aktivacije Deezer naloga, a ova promocija traje dok traju zalihe.
 

telefoni uz telenor play +

Deezer servis omogućava pristup velikoj bazi pesama izuzetnog kvaliteta zvuka. Sve što je potrebno da korisnik uradi jeste da napravi svoj profil na Deezeru, pronađe svoje omiljene izvođače i pesme i opusti se slušajući muziku čak i dok je u pokretu. Za slučajeve kada nije u mogućnosti da bude onlajn, na primer u avionu ili romingu, korisnik može preuzeti svoje omiljene albume i plejliste na svoj mobilni telefon i slušati ih u oflajn modu.
Na Deezeru je moguće naći najnovija muzička izdanja neposredno po njihovom objavljivanju, dok su određene pesme i albumi dostupni na Deezeru čak i pre njihovog javnog objavljivanja kao što je bio slučaj sa albumom benda Bad Copy. U septembru, između ostalih, na ovom muzičkom servisu biće dostupni novi albumi Džastina Timberlejka (Justin Timberlake) i Džesi Džej (Jessie J) visokog kvaliteta zvuka.
Osim slušanja muzike, Deezer omogućava biranje omiljenih izvođača i pravljenje sopstvene plejliste. Putem društvenih mreža korisnik može preporučivati omiljenu muziku prijateljima, ali i saznati šta oni vole da slušaju. Zahvaljujući opciji „Slični izvođači“, moguće je otkriti i zavoleti nove bendove i pevače.
Da bi doživljaj tokom slušanja muzike bio potpun, dostupni su i neki od najnovijih pametnih telefona iz široke Telenorove ponude, koji imaju idealan odnos cene i kvaliteta, a to su Telenor Smart 2, Huawei Ascend G510 i Sony Xperia M.

 

Izvor: Telenor

Tagovi: play plus paketi, telefoni, telenor

Ne propustite